Prints

Van de meeste originele Qeimoy schilderijen kun je ook prints bestellen. Maar dat niet alleen: er zijn ook prints beschikbaar van foto’s en digital art!
Deze foto’s zijn – net als de schilderijen – zowel figuratief als abstract. Bij figuratief moet je denken aan landschappen, stadsfotografie, natuur, dieren. Voor abstracte foto’s richt ik mijn camera op alledaagse voorwerpen. Maar dan met een macrolens. Héél dichtbij. Waardoor het vastgelegde voorwerp tot een onherleidbaar beeld wordt omgetoverd. Er ontstaat een nieuwe vorm, een nieuwe wereld, waar jij je eigen fantasie op los mag laten. Ik wil met deze beelden een sfeer scheppen. Een visueel schouwspel om in rond te dwalen. Het beeld in de abstracte foto’s is zoals ik het aantref. Ik speel alleen met kleuren. Bij digital art creëer ik het beeld zelf.

Prints kun je bestellen in diverse maten en materialen via de Qeimoy printshop bij Werk aan de Muur of ga naar Artheroes in engels/frans/duits). Kies bijvoorbeeld voor een ingelijste fotoprint of een ronde afdruk van jouw favoriete werk.
Maar misschien durf je ook wel te gaan voor een print op staal, akoestisch doek, aluminium of behang? Experimenteer met de wallapp die je bij Werk aan de Muur vindt om je gekozen werk alvast virtueel in jouw woonkamer te zien. Meteen naar de shop? Klik op de knop hieronder.

En sinds 2023 vind je Qeimoy ook op Saatchiart.com, waardoor je wereldwijd de kleurrijke en verrassende kunstwerken kunt bestellen als print!

back to top↑

%d bloggers liken dit: