Nieuws

  1. Kunstproject 100 jaar De Ploeg in Bergeijk
  2. Brabant Art Fair in Tilburg, 18 & 19 maart 2023
  3. Qeimoy site vernieuwd: kunst, kleding en cadeaus
  4. Art Heroes: prints in nog meer landen verkrijgbaar
Kunstproject 100 jaar De Ploeg in Bergeijk

Dit jaar viert stoffenleverancier De Ploeg haar 100-jarig bestaan. Een bestaan dat begon als weverij in Bergeijk in het gelijknamige gebouw De Ploeg (nu monumentaal), naar ontwerp van Gerrit Rietveld. De Ploegstoffen hebben internationale bekendheid verworven, maar ook lokaal in Bergeijk heeft het bedrijf veel betekend. Dat wordt ter plaatse gevierd met verschillende projecten. Zo heeft de Bergeijkse Kunstenaarsvereniging een expositie samengesteld: ‘Raamwerk De Ploeg’. Leden hebben zwarte raamwerken elk op een eigen manier aangepakt. Het werk moest tweezijdig zijn en transparant. En dit is mijn bijdrage!

Een weefraam, met nagenoeg op ware grootte het schilderij ‘Compositie met geel blauw en rood’ van Mondriaan, stijlgenoot van Rietveld. Bovendien bevat het de kleuren uit het gemeentewapen van Bergeijk! En wel zo leuk dat het 2 van mijn disciplines samenbrengt: werken met garen en schilderen.

De hele expositie is te zien van juni t/m eind september 2023 in het Glazen Paviljoen achter het Cultuurhuis Bergeijk. Neem eens een kijkje als je in de buurt bent!

mei 2023

Brabant Art Fair in Tilburg, 18 & 19 maart 2023

In maart vindt de Brabant Art Fair weer plaats. Niet meer in Breda, maar nu in de monumentale Koepelhal in Tilburg. Qeimoy is hier te vinden met stand nr. 100.
Klik hier voor de plattegrond.

Naast abstracte kleurrijke werken zijn dit jaar ook hagelnieuwe fotorealistische schilderijen in de stand te vinden én verkrijgbaar. Laat je verrassen en kom kijken!

Meer info: https://brabantartfair.nl/
Gratis tickets? Stuur even een berichtje naar Qeimoy.

Qeimoy site vernieuwd: kunst, kleding en cadeaus

Het nieuwe jaar komt eraan en om dat jaar fris te starten is de Qeimoy website flink opgeschud. In de afgelopen jaren is het aanbod gegroeid en ontstonden er steeds duidelijker 3 productcategorieën: kunst, kleding en cadeaus.

Om alle producten goed te kunnen vinden is de website gestroomlijnd rondom deze 3 categorieën. Je ziet ze nu duidelijk terug op de homepage. Voor elk product word je naar een heldere shop geleid. Voor ‘Kunst’ is dat gesplitst in originele schilderijen en prints. ‘Kleding‘ vind je in de vertrouwde shop en de cadeaushop is erbij gekomen! Daar vind je allerhande leuke artikelen om aan jezelf of een ander cadeau te doen, zoals mandjes, kaarten, gehaakte zeepzakjes, maar ook schilderijen onder € 100.

Wil je wat meer lezen over de Qeimoy producten, dan kun je ook binnen elke categorie eerst nog doorklikken op de site naar de productpagina.

Natuurlijk zijn ‘Nieuws‘ en ‘Blog‘ nog steeds in het menu te vinden, waardoor je makkelijk op de hoogte kunt blijven van leuke nieuwtjes en achtergronden kunt lezen.

Dec 2022

Art Heroes: prints in nog meer landen verkrijgbaar

Misschien ken je deze site wel: Werkaandemuur.nl. Leverancier van kunst in het woonprogramma VT Wonen: weer verliefd op je huis, elke zondag op SBS6 te zien. Mijn werk is ook verkrijgbaar als print via deze site én op zusterplatform Ohmyprints.com in een aantal andere landen. Mooi nieuws is dat Werk aan de muur een flinke opknapbeurt heeft gegeven aan Ohmyprints. De look is veranderd, maar ook de naam is veranderd. Ohmyprints heet nu Art Heroes. Maar nóg mooier nieuws is dat het aantal landen waar prints geleverd kunnen worden flink is uitgebreid! Nóg meer mensen dus die van mijn kunstwerken kunnen gaan genieten. 😉

Werk aan de Muur / Art Heroes levert aan deze landen:
België – Denemarken – Duitsland – Estland – Frankrijk – Italië – Liechtenstein – Litouwen – Luxemburg – Nederland – Noorwegen – Polen – Portugal – Spanje – Zweden – Zwitserland.

Dec 2022

%d bloggers liken dit: