Fotografie & Digital Art

Heb je wel eens goed naar de wereld om je heen gekeken? Van heel dichtbij? Zoals veel fotografen ben ik jaren geleden ook begonnen met natuurfotografie. Al gauw boeide macrofotografie me in het bijzonder: kleine beestjes vastleggen op de plaat. Ik raakte gefascineerd door die miniatuurwereld vol wonderen, waar we in ons drukke leven meestal onbewust aan voorbij gaan.

Maar wat als je nu eens niet alleen de natuur van zo dichtbij vastlegt, maar beelden creëert uit de dagelijkse gemáákte wereld om je heen? Verborgen juweeltjes? Ik heb mijn camera op andere onderwerpen gericht en zo een hele nieuwe wereld zien ontstaan.

Het resultaat is een serie foto’s én digital art waarbij ik – net als in mijn schilderijen – met abstract beeld een sfeer wil scheppen. Een visueel schouwspel om in rond te dwalen. Je fantasie bij te kunnen gebruiken. De vormen van de abstracte foto’s zijn zoals ik ze aantref. Ik speel alleen met kleuren. Bij digital art creëer ik het beeld zelf. Maar heb je toch liever herkenbare beelden? Kan ik ook niet missen, dus die vind je hier ook. 😉

Hieronder zie je mijn fotowerk en digital art. Je kunt deze beelden in diverse maten en uitvoeringen bestellen via de Qeimoy shop bij Werk aan de Muur. Voor prints van mijn schilderijen klik je hier, of snuf nog lekker rond op de schilderijenpagina op de Qeimoy site. Kies bijvoorbeeld voor een ingelijste fotoprint, maar misschien durf je ook wel te gaan voor een print op staal of hout? Experimenteer met de wallapp die je bij Werk aan de Muur vindt om je gekozen werk alvast virtueel in jouw woonkamer te zien.

Fotografie abstract
Fotografie figuratief
Digital Art

back to top↑

%d bloggers liken dit: