Wie is Qeimoy?

Conny Franssen

Soms geven gebeurtenissen in het leven een goede aanleiding om meer je hart te gaan volgen. Mijn creatieve kant heeft daarom inmiddels volop de ruimte gekregen. Het point-of-no-return is daarbij wel bereikt: ik kan niet meer stoppen met creativiteit te laten stromen. Ik wil dingen máken! De wereld een beetje mooier maken!

Maar dat is niet alleen míjn feestje… Wat ik hoop? Dat jíj er ook blij van wordt. Dat wat ik maak jou een lichtpunt geeft. Iets dat je trots maakt om te dragen, of om in huis te hebben. Omdat het zacht is, warm is, kleurrijk is, vrolijk is, anders is, uniek is…. Omdat het een lach op je gezicht tovert. Mijn motto is niet voor niets ‘creating smiles….’. Wat je op deze site vindt, zijn allemaal stukjes van mezelf, met veel liefde gemaakt. Ik ben blij dat ik het hier met je kan delen. Vanaf de homepage kun je op ontdekkingstocht gaan!

In mijn werk kom je veel kleur tegen. Ben ik gek op! Het canvas is mijn speeltuin, van bolletjes garen uitzoeken kan ik geen genoeg krijgen en de camera is mijn digitale penseel. Een cursus interieurstyling? Leuk! Gedaan! Nog meer creatieve dingen? Graag! En doe me meteen een paar dagen extra in de week. 😉

Ik ben geboren en getogen in Eindhoven. En sinds een paar jaar heb ik mijn plekje in het nog iets zuidelijkere dorpse Brabant. En jawel… daar leef ik met mijn 3 katten Lotje, Cookie en Snoes. Je zult ze op mijn socials wel eens voorbij zien komen. Als ik niet met creatieve uitspattingen bezig ben ga ik graag de natuur in om te wandelen of hardlopen. En wie weet waar ik allemaal nog te vinden ga zijn, maar dan mét mijn werk! De plannen borrelen…..


Op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Check de Qeimoy socials via het menu! Ik zie je daar!

%d bloggers liken dit: